Pola zapada Zagreba ostalo bez struje. U nekim kvartovima danima nestaje struja

Pola zapada Zagreba ostalo bez struje. U nekim kvartovima danima nestaje struja
Foto: Čitatelji Indexa

VIŠE kvartova na zapadu Zagreba ostalo je bez struje. 

Kako nam javljaju čitatelji, struja je nestala na Malešnici, Oranicama, u Španskom, Stenjevcu, Rudešu, Prečkom, a oko 22 sata prestala je raditi i javna rasvjeta u nekim kvartovima. 

Ako ste i vi ostali bez struje, slobodno nam se javite s informacijama, fotografijama i snimkama na desk@index.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

HEP je objavio kako je zbog kvara elektro-energetske mreže prekinuta opskrba struje u naseljima Jankomir, Stenjevec, Malešnica i Vrapče te da rade na otklanjanju kvara. 

Čitatelji iz Španskog javljaju kako tamo struje nema već satima te da je to već četvrti puta ovoga mjeseca da su ostali bez struje na dulje od sat vremena. Bez struje su, kažu, bili i jučer.

Čitateljica Indexa iz Oranica kaže kako je ovo već sedmi ili osmi put da ostaju bez struje u tjedan dana. "Struje nije bilo ni jučer oko 19 sati, a ni danas popodne. Odgovor HEP-a je stalno: 'Otklanjamo kvar'", poručila je. 

"U Prečkom je ovo peti put da je nestalo struje i postalo je nesnosno. Pa ovo bi trebalo biti 21. stoljeće!", jedan je od komentara koje smo primili od čitatelja.

Uskoro opširnije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara