Policija i dalje traga za tijelom ubijene Zorice u Slavoniji

Policija i dalje traga za tijelom ubijene Zorice u Slavoniji
Foto: Nestali.hr, Armin Durgut/PIXSELL

POLICIJA i dalje traga za tijelom Zorice Fadljević, 47-godišnjakinje čiji je nestanak prijavljen 19. studenog, a nestala je dan ranije.

Podsjetimo, postoji osnovana sumnja da je ubijena.

Prema službenom policijskom priopćenju otprije pet dana, dvoje okrivljenika došlo je u Slavonski Brod, gdje se 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatskom državljankom. Potom su obje otišle do parkiranog vozila u kojem ih je čekao okrivljeni 62-godišnjak. Dvojac se, s namjerom da ubije 47-godišnjakinju, s njom odvezao do zasad neutvrđenog mjesta gdje su je na još neutvrđen način i usmrtili.

Policija se danas opet oglasila.

Tijelo još nije pronađeno

"U vezi nestanka 47-godišnjakinje i kaznenog djela ubojstva o čemu je Županijsko državno odvjetništvo i Policijska uprava brodsko-posavska (dana 23. i 25. studenoga) obavijestilo javnost, dostavljamo sljedeću dopunu:

Policijski službenici nastavljaju intenzivno traganje za oštećenom 47-godišnjakinjom. U međuvremenu su pretražene određene lokacije na području Slavonskog Broda, a pritom su angažirani i pripadnici HGSS-a, te se traganje nastavlja i na širem području.

U okviru kriminalističkog istraživanja policijski službenici su prikupili određene dokaze, temeljem čega je podnesena kaznena prijava protiv dvije osobe Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ubojstva. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, policija nastavlja sa provođenjem dokaznih radnji.

Policijski službenici također pregledavaju i analiziraju, između ostaloga i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe (60-godišnjakinja i 62-godišnjak) osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja (dana 21. studenoga). Obzirom da tijelo oštećene još uvijek nije pronađeno, policijski službenici provjeravaju dojave građana, te pozivaju građane da i dalje javljaju korisne informacije policiji na broj telefona 192", priopćili su iz policije.

Zorica Fadljević posljednji je put viđena 18. studenog oko 17 sati. Bila je u Štamparevoj ulici u Slavonskom Brodu. Na sebi je u trenutku nestanka imala bijelo-sivu jaknu, crnu majicu, crne hlače i crne cipele. Visoka je 170 centimetara, plave kose i zelenih očiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara