Policija objavila detalje brutalnog napada na Bačvicama, izboden policajac

Policija objavila detalje brutalnog napada na Bačvicama, izboden policajac
Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

POLICIJA je usred noći u Splitu kod kafića na Bačvicama pronašla četiri ozlijeđene muške osobe, a nedaleko njih i muškarca s nožem.

"Jutros u 3.42 sati zaprimljena je dojava da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, te je utvrđeno da su ozlijeđene četiri muške osobe, kojima je pružena liječnička pomoć.

Ubrzo su pronašli mušku osobu koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem, a kod koje je pronađen nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči", priopćila je jutros policija.

Nešto kasnije su objavili nove detalje o tome što se zapravo dogodilo.

"Policijski službenici jutros obavili očevid na mjestu ozljeđivanja četiri osobe kod ugostiteljskog objekta na Bačvicama.

Bježao policiji pa se ozlijedio

Liječnička pomoć je pružena četvorici napadnutih osoba (trojici hrvatskih državljana u dobi od 36, 37 i 49 godina, te 23-godišnjem državljaninu Australije), kao i 42-godišnjem hrvatskom državljaninu koji se dovodi u svezu s ozljeđivanjem spomenutih osoba.

Utvrđeno je da je 49-godišnjak zadobio tešku, dok su 36-godišnjak, 37-godišnjak i 23-godišnji državljanin Australije lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnjak osumnjičen za napad kojem su osim nadraženosti očiju uslijed uporabe spreja s nadražujućom tvari, konstatirane i ozljede nogu koje je zadobio prije uporabe sredstava prisile, prilikom skoka na tlo s veće visine.

Teško ozlijeđen interventni policajac

49-godišnjak je zadržan u bolnici, nad 36-godišnjakom je još u tijeku liječnička obrada, dok su 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak otpušteni iz bolnice. 42-godišnjak je priveden u službene prostorije i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje", priopćila je policija.

Neslužbeno se doznaje kako je teško ozlijeđen upravo interventni policajac za kojeg se još ne zna u kojem je svojstvu bio u klubu, no zna se da nije bio na dužnosti.   
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara