Policija objavila fotorobot muškarca koji je ubio pripadnika "Alfi"

Policija objavila fotorobot muškarca koji je ubio pripadnika "Alfi"
ZAGREBAČKA policija danas je objavila fotorobot nepoznatog muškarca, koji je u subotu, 15. svibnja, oko 2,30 sati ispred kafića "Lake City" na jarunskom jezeru usmrtio specijalnog policajca Gorana Komaricu.

Fotorobot mlađeg muškarca danas je objavljen na internet stranici zagrebačke policije (www.pu-zg.mup.hr). Prema ranije objavljenom opisu, riječ je o muškarcu u dobi od 19 ili 20 godina, visokom oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kratko ošišane crne kose i tanje, tzv. umjetničke bradice.

U vrijeme ubojstva mladić za kojim se traga bio je u društvu s još jednim muškarcem te djevojkom istih godina.

Pripadnik specijalne policijske postrojbe "Alfe" Goran Kamarica teško je ozlijeđen nepoznatim oštrim predmetom u lijevi dio prsa tijekom svađe ispred kafića na zagrebačkome jezeru Jarunu, a preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

U vrijeme ranjavanja Komarica je bio izvan službe, a nepoznati mladić koji ga je ranio pobjegao je nakon obračuna niz obalu jarunskog jezera.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je danas izvijestila i da je obdukcijom, obavljenoj na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, potvrđeno da je Komarica umro zbog krvarenja nakon uboda u prsni koš.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Gordane Vulame, osobe koje su s Komaricom te večeri bile u društvu nisu vidjeli krv, niti ozljedu na prsima zbog čega u prvom trenu nisu shvatile da je uboden oštrim predmetom. Smrtonosna rana otkrivena je tek u kolima Hitne pomoći, kazala je.

U policiji dodaju da su tijekom kriminalističke obrade, u kojoj se, osim napadača, pokušava otkriti i oružje kojim je Komarica ubijen, razgovarali s 80-ak osoba, uglavnom sa zaposlenicima "Lake Cityja" i obližnjih ugostiteljskih objekata, hostesama i gostima koji su se u noći s petka na subotu nalazili u blizini mjesta događaja.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara