Policija prijavila muškarca koji je jučer u Klisu prijetio da će ubiti sebe i kćer

Policija prijavila muškarca koji je jučer u Klisu prijetio da će ubiti sebe i kćer

Foto: FAH

PROTIV 52-godišnjaka, koji u subotu u Klisu prijetio da će ubiti sebe i vlastitu kćer podnesena je kaznena prijava zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja te će tijekom večeri biti doveden u pritvorsku policijsku jedinicu.

>> Talačka kriza u Klisu: Ženu izudarao pa se zatvorio u kuću s kćeri, prijetio da će ubiti sebe i nju


U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga kuće, užeg i šireg mjesta događaja, kojom prilikom je pronađena automatska puška s okvirom u kojem se nalazilo 10 komada pripadajućeg streljiva, zatim lovačka puška, 28 komada različitog streljiva i drvena (bejzbol) palica, za koje je utvrđena sumnja da pripadaju 52-godišnjaku, navodi se u policijskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaznena prijava podnesena je nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Prvo je prebio ženu, a onda prijetio da će ubiti kćer


U subotu oko 16.15 sati je 52-godišnjak na ulici pretukao svoju suprugu, nakon čega se sa kćeri zatvorio u kuću te je prijetio da će ubiti nju i sebe. Oko 17.25 sati pustio je kćer iz kuće, no i dalje je prijetio da će sebi oduzeti život. Nakon višesatnog razgovora s pregovaračem iz Specijalne policije, muškarac se u subotu 21.46 sati dragovoljno predao.

Pretučenoj supruzi pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara