Policija prijavila ovnokradicu koji je prijavio lažnu krađu mopeda

DJELATNICI zagrebačke I. Policijske postaje redovnim su putem podnijeli kaznenu prijavu protiv 41-godišnjeg muškarca, hrvatskog državljanina, kojeg se sumnjiči da je zaklao i ukrao ovna i lažno prijavio krađu svoga mopeda.

Policijska uprava Zagrebačka u današnjem je priopćenju javila kako je muškarac, rođen 1964. godine, 8. prosinca došao u policiju gdje je prijavio krađu mopeda APN.

Istragom je utvrđeno kako moped nije bio ukraden već je 41-godišnjak s njime bježao iz ulice Dedići u kojoj je nekoliko sati ranije ušao u dvorište kuće 52-godišnjeg hrvatskog državljanina kojemu je ukrao ovna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija osnovano sumnja da je osumnjičeni došao u dvorište kuće i ušao u ograđeni prostor u kojem se nalaze ovce i koze. Nakon toga nožem je usmrtio ovna i natovario ga na svoj moped APN koji je vozio bez registracijske oznake.

Kradljivac je nakon toga pokušao pobjeći ali ga je oštećeni primijetio, pa je osumnjičeni odbacio ovna, izgubio kontrolu nad mopedom i pao u obližnji potok. Potom je ostavio moped i pješice pobjegao u nepoznatom smjeru, navodi se u policijskom priopćenju.

Nakon nekog vremena vlasnik mopeda pojavio se u policiji kojoj je lažno prijavio krađu. Kradljivac je ubrzo otkriven te je zaradio kaznenu prijavu zbog krađe i lažne prijave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara