Policija privela 19 hrvatskih i 50 slovenskih navijača

DO ZAVRŠETKA večerašnje utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Slovenije zagrebačka je policija, uglavnom zbog alkoholiziranosti i remećenja javnog reda i mira, ukupno privela 69 navijača 19 hrvatskih i 50 slovenskih, priopćila je zagrebačka policija.

U šest intervencija na području grada policija je privela 19 domaćih navijača.

S graničnog prijelaza Bregana zbog alkoholiziranosti je u Sloveniju vraćeno 12 gostujućih navijača, a ispred južne tribine maksimirskog stadiona policija je u pet navrata privela 50 slovenskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je najčešće reagirala zbog alkoholiziranosti i remećenja javnog reda i mira, jedan je slovenski navijač priveden zbog vrijeđanja policajca, a jedan, također gostujući navijač, zbog posjedovanja marihuane, kažu u zagrebačkoj policiji.

U Kraljevićevoj ulici u Maksimiru oštećeno je jedno policijsko vozilo na kojemu je razbijeno vjetrobransko staklo, no policija ne navodi jesu li ga oštetili domaći ili gostujući navijači.

Nad privedenim navijačima u tijeku je prekršajna obrada, nakon čega će biti privedeni sucu za prekršaje, dok će navijači koji su preventivno privedeni zbog alkoholiziranosti naknadno biti pušteni, stoji u priopćenju.

Policijska uprava zagrebačka, kako se doznaje u njezinom operativnom dežurstvu, nije dobila nikakvu dojavu o eventualnim izgredima pri povratku slovenskih navijača u Sloveniju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara