Policija pronašla tko je ustaškim simbolima išarao spomenik na riječkoj Delti

Policija pronašla tko je ustaškim simbolima išarao spomenik na riječkoj Delti

Foto, Video: Hina, Radio Korzo, Index

RIJEČKA policija provela je istragu vezanu uz ispisivanje grafita na Spomeniku oslobođenja na riječkoj Delti, priopćeno je iz policije. 
 
Utvrđeno je da je grafite ispisao 18-godišnjak koji je zbog kršenja javnog reda i mira dobio prekršajnu prijavu. 
 
Nadalje, policija je utvrdila identitet počinitelja koji je jučer oko 14:50 sati na području Delte ispalio signalnu baklju. Radi se o 21-godišnjaku koji je također dobio prekršajnu prijavu.
 
Riječka policija dobila je dojavu o oštećenju autobusa gradskog prijevoznika Autotrolej koji je vozio na relaciji Rijeka - Bakar, no visina materijalne štete još nije poznata. 
 
 

 
Maturanti jučer obilježili zadnji dan škole uz brojne incidente
 
Podsjetimo, riječki su maturanti jučer u središtu grada tradicionalno bučno i uz polijevanje vodom i posipanje brašnom obilježili zadnji dan svoga srednjoškolskog obrazovanja. 
 
Skupina maturanata prvo je bacila dimnu bombu nasred Korza koja je dimom prekrila poznato riječko šetalište- Maturanti su u Rijeci nastavili divljati paleći bengalke. Pritom su urlali "Za Dom spremni" i "Ajmo, ajmo ustaše", a sramotno skandiranje popraćeno bakljama snimili su građani. Navodno je riječ o učenicima Pomorske škole Bakar.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara