Policija traži ovog čovjeka zbog uvredljivog grafita na džamiji u Zagrebu

Policija traži ovog čovjeka zbog uvredljivog grafita na džamiji u Zagrebu
Foto: MUP

POLICIJA traži muškarca sa slike jer, kako kažu, sumnjaju da on ima saznanja o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici.

"U ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine, oko 22 sata u Zagrebu, u Gavellinoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu vjerskog objekta", piše policija.

Iako policija to ne spominje u priopćenju, u Gavellinoj ulici u Zagrebu nalazi se džamija. Na njoj su 24. ožujka osvanuli uvredljivi grafiti - ispisane su uvredljive poruke o Aliji i Bakiru Izetbegoviću.

"Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno", objavila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara