Policija u jezeru kod Preloga pronašla tijelo drugog utopljenika

Foto: Željko Hajdinjak / Cropix

MEĐIMURSKA policija je jutros u jezeru kod Preloga pronašla muško tijelo za koje se pretpostavlja da se radi o drugom mladiću koji je nestao nakon rođendanske zabave u subotu navečer.

Kako su istaknuli u priopćenju, utopljenika su pronašli na akumulacionom jezeru HE Donja Dubrava, oko 200 metara udaljeno od izletišta Marina, Prelog, nasuprot hangara lokalnog aero kluba Roda, u okviru organizirane potrage. Tijelo su danas oko 8.20 sati uočila dvojica članova nautičkog kluba Labud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici Policijske postaje Prelog utopljenika su izvadili iz jezera, te je tijekom očevida identifikacijom, od strane oca, utvrđeno da se radi o lešu muškarca rođenog 1978. godine iz Vrbanovca, a koji je nastradao na jezeru u subotu u večernjim satima, izvijestila je policija. Nakon očevida leš je prevezen na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje će biti obavljena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

U potragu su osim policijskih službenika Policijske postaje Prelog bili uključeni i policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, članovi različitih udruga, ukupno oko četrdesetak ljudi sa sedam plovila, a bilo je predviđeno i korištenje motornog zmaja. Policijska uprava međimurska zahvaljuje građanima i udrugama koji su pružili pomoć u traganju za tijelom nastradalog muškarca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara