Policija u SAD-u ubila muškarca, napao nožem roditelje u njihovom domu

Policija u SAD-u ubila muškarca, napao nožem roditelje u njihovom domu
Foto: Facebook Concord Police Department

POLICIJA je u SAD-u ubila 60-godišnjeg muškarca koji je teško ozlijedio svoju 85-godišnju majku i 90-godišnjeg oca, piše ABC News. Policija je pucala na muškarca nakon što je on odbio spustiti nož kojim je prijetio majci dok ju je držao polegnutu na podu. 

Muškarac prijetio majci i ocu, oni pozvali policiju

Incident se dogodio oko 11:45 ujutro u Concordu u Kaliforniji, a policajci su stigli na mjesto događaja nakon što su ih 85-godišnjakinja i 90-godišnjak pozvali u pomoć jer se njihov sin “ponašao nepredvidivo i vjerojatno bio pod utjecajem droge i alkohola”. Susjedi su također zvali policiju kako bi ih obavijestili da čovjek u dvorištu drži vatreno oružje.

Kada su stigli ispred kuće, policajci su pokušali razgovarati s čovjekom, no on je pobjegao u kuću. Potom je iz kuće izašao stariji čovjek koji je bio teško ozlijeđen. Policija je potom ušla u kuću, gdje je pronašla muškarca kako stoji nad svojom majkom i drži nož.

“U tom trenutku dva policajca posegnula su za svojim oružjem. Policajci su pružili pomoć objema starijim žrtvama i čovjeku, no 60-godišnjak je proglašen mrtvim na licu mjesta”, rekli su iz policije u Concordu.

Otac i majka ubijenog u bolnici

85-godišnja žena i 90-godišnji muškarac prevezeni su u lokalnu bolnicu zbog teških ozljeda, a još se ne zna u kakvom su stanju. 

“Upotreba sile je uvijek tragična. Naše misli su s obitelji ubijenog u ovom teškom trenutku”, rekli su iz policije u Concordu i dodali da istražitelji u suradnji s uredom okružnog tužitelja rade na istrazi slučaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara