Policija u Trogiru i Makarskoj oduzela 200 tableta ecstasyja

Policija u Trogiru i Makarskoj oduzela 200 tableta ecstasyja

Foto: FAH

NEŠTO više od stotinjak tableta ecstasyja pronašli su trogirski policajci kod 26-godišnjeg mladića, a njihove kolege u Makarskoj kod 29-godišnjaka 86 tableta iste droge, izvijestili su u splitskoj policiji.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kod kojeg su u subotu na području Trogira policijski službenici Službe kriminaliteta droga pronašli i oduzeli 114 tableta droge ecstasy i 0,35 grama droge speed te ga uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku.

I u drugom slučaju, policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Kod njega su policijski službenici u nedjelju pronašli i oduzeli 42 tablete droge ecstasy. U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je i pretraga prostorija koje koristi, te je pronađeno i oduzeto još 64 tableta droge ecstasy. Protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara