Policija ulovila na djelu lopove koji su na autocesti A1 pokrali šest kampera

Policija ulovila na djelu lopove koji su na autocesti A1 pokrali šest kampera
Ilustracija: Google Street View

U POKUŠAJU nove provale uhićena su dvojica kradljivaca koje policija sumnjiči da su pokrali čak šest turističkih kamper-vozila na odmorištima autoceste A1 u Draganiću i Vukovoj Gorici, doznaje se u karlovačkoj policiji.

Tijekom uhićenja osumnjičeni su pružali otpor i pokušali pobjeći pa je jedan policajac i lakše ozlijeđen. Osim za šest teških krađa stvari iz kampera, prijavljeni su i za oštećenja tuđe stvari i prisilu prema službenoj osobi.

Policija ih ulovila na djelu, pokušali su pobjeći

Policija je izvijestila da je jučer u ranim jutarnjim satima provela takozvane "prikrivene policijske radnje" i na autocesti A1 na odmorištu Draganić zatekla i spriječila dvojicu osumnjičenih u provali u kamper njemačkih registracija, u vlasništvu 65-godišnjeg njemačkog državljanina.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičenici stari 51 i 38 godina u razdoblju od 3. do 21. svibnja na autocesti A1 na odmorištima provaljivali u kampere, i to u tri na području Draganića i tri na području Vukove Gorice, iz kojih su ukrali novac, dokumente i druge predmete.

Naime, nakon što je 51-godišnjak spriječen u počinjenju kaznenog djela, pokušao je pobjeći, ali su ga u bijegu spriječili policijski službenici. Istovremeno su drugi policajci vozilom prepriječili put 38-godišnjaku, koji se automobilom pokušao udaljiti s mjesta događaja i pritom svojim autom udario u službeno policijsko vozilo i pričinio štetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara