Policija visokim novčanim kaznama sankcionirala tri već otprije poznata vozača

Policija visokim novčanim kaznama sankcionirala tri već otprije poznata vozača
Ilustracija: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

ZBOG vožnje pod utjecajem alkohola trojica vozača iz Koprivničko-križevačke županije kažnjena su visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama, priopćila je policija dodavši da je jedan od njih imao 3 promila alkohola u krvi.

Policijska uprava Koprivničko-križevačka izvijestila je da su danas na prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici dovedena trojica vozača, recidivista prometnih prekršaja.

Dvojica su kažnjena s više od 10.000 kuna, a jedan s više od 20.000

Navode kako je 36-godišnji vozač, koji je 16. svibnja oko 14:30 u Drnju upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3 promila, kažnjen novčanom kaznom od 10.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

"Nadalje, doveden je 21-godišnji vozač koji je jučer oko 16:15 u Peterancu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,69 promila i prije položenog vozačkog ispita", dodaju iz PU koprivničko-križevačke. Mladić je kažnjen novčanom kaznom od 20.300 kuna.

Kažnjen je i 27-godišnji vozač koji je noćas oko 1:30 u mjestu Molve Ledine vozio pod utjecajem alkohola od 1,53 promila i prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Izrečena mu je novčana kazna od 10.800 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara