Policija završila istragu oko "Polančecovih reflektora": Legalno ili ilegalno postavljeni?

Policija završila istragu oko "Polančecovih reflektora": Legalno ili ilegalno postavljeni?

Tekst: H.A.
Foto: Igor Sambolec/Cropix

BIVŠI ministar Damir Polančec sam je tijekom objave svoje ostavke spomenuo postavljenje reflektora na stadionu u njegovom selu Đelekovec kazavši kako je nevjerojatno da se čak i oko toga provodi istraga.

Kaže kako se postavlja pitanje tko je postavio reflektore i to se pokušava povezati s Podravkom. "Ovo je lov na mene" - rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, policija je zaista završila istragu oko postavljanja reflektora na stadionu, ispitala je više osoba i provjerila sve dostupne dokumente, pa se ovih dana očekuje i odluka Državnog odvjetništva o eventualnim prijavama zbog mogućih nezakonitosti.

Bivši načelnik HSS-ovac Drago Drvarić za Slobodnu je Dalmaciju ustvrdio kako su se reflektori počeli graditi bez ikakvih papira koji bi upućivali na legalne radnje prilikom kupnje i postavljanja reflektora. "Samo su mi rekli ‘‘bolje da te glava ne boli’’ i da se sve radi preko ‘‘pajdašije’’. Odgovorno tvrdim da se sve gradilo nelegalno" - kaže Drvarić o odgovoru koju je dobio kada ga je zanimalo tko gradi a tko investira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara