Policija zna identitet mrtve djevojke umotane u tepih, bila je maloljetna

Policija zna identitet mrtve djevojke umotane u tepih, bila je maloljetna
Foto: Jurica Galoić/Pixell

ZAGREBAČKA policija utvrdila je identitet djevojke čije je mrtvo tijelo umotano u tepih pronađeno u novozagrebačkom naselju Sopot.

Podsjetimo, jučer je oko 7:20 u naselju Sopot u Novom Zagrebu, u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade pronađeno mrtvo tijelo mlađe ženske osobe, koje je bilo umotano u tepih.

Policija je danas objavila kako je utvrdila identitet mrtve djevojke, dodavši kako se radi o maloljetnici.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Susjeda: Probudile su nas sirene, buka i lupanje policajaca na vrata

 

"Inače nas probudi lavež pasa, ljudi koji prodaju krumpir i zelje, a jutros su to bile sirene, buka i lupanje policajaca na vrata", kazala je stanarka Zemljakove ulice u zagrebačkom Sopotu gdje je jučer oko 6 sati na stubama ispred ulaza u podrum jedan od stanara beživotno tijelo mlade i tamnokose žene pronašao omotano u tepih. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a u 7:30 policija je već ogradila teren i započela kriminalističko istraživanje."

"Dvojica muškaraca su se oko 5 sati glasno prepirala"

"Sva se naježim kada se sjetim buke koja je možda prethodila njezinoj smrti. Dvojica muškaraca su se oko 5 sati glasno prepirala, odjekivalo je cijelom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sljedeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa iz vremena Domovinskog rata pronađena je mrtva djevojka", prepričala je Sopoćanka.

"Istraga će potrajati"

Da je riječ o prirodnoj smrti, kaže predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb - istok Milenko Arapović, policija bi to najvjerojatnije odmah potvrdila. "Kako se sve dogodilo u sumnjivim okolnostima, istraga će potrajati", kaže Arapović. 

Kako neslužbeno doznaju, na tijelu djevojke nije bilo otvorenih ozljeda.

"Zgrozim se od pomisli da ju je možda netko zadavio. Strah nas je sve. Povukli smo se u stanove i ne izlazimo. Inače je ovdje mnogo življe, pogotovo kada je sunčan dan", kaže stanarka s prvog kata zgrade ispred koje je pronađeno tijelo. Policija je, dodaje, obilazila stanove ispitujući stanare jesu li vidjeli što sumnjivo, a raspitivali su se i je li netko čuo da počinitelji vuku tepih ulicom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara