PARLAMENTARNI IZBORI

Posljednja anketa: Tko će dobiti vaš glas, a koga više ne želite vidjeti?

Posljednja anketa: Tko će dobiti vaš glas, a koga više ne želite vidjeti?
Foto: Pixsell/FaH/Index

DVA su dana do izbora, večeras u ponoć počinje predizborna šutnja u kojoj su ustavotvorci zamislili da na miru kontempliramo o svemu što smo čuli proteklih tjedana i u nedjelju odlučimo tko bi bio najbolji izbor za vođenje države u sljedeće četiri godine.

Stiže idealno vrijeme za političke trgovce

Sva dosadašnja predviđanja i ispitivanja javnog mijenja pokazuju da nam slijedi jako nestabilan period s poprilično izjednačim političkim snagama. Moguć je čak i pat u kojem ni jedna od velikih stranaka, odnosno koalicija, neće moći okupiti dovoljno mandata da sastavi većinu. Idealno će to biti vrijeme za sve političke trgovce koji će moći odrediti visoke cijene za svoje ruke u saboru.

Možete glasati i za i protiv

Posljednji put prije parlamentarnih izbora i mi vas pitamo kome ćete dati glas, a koga baš nikako ne možete smisliti i najradije biste ga poslali na političko smetlište. Vaš glas na Indexu neće odlučiti izbore, ali pročitajte još jednom što se nudi i pomozite sebi i drugima u odluci kome dati glas u nedjelju.

 

 

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara