Potpisani ugovori o sufinanciranju proizvodnih projekata u Vukovaru

U VUKOVARU su danas potpisani ugovori o sufinanciranju proizvodnih projekata koji su po Zakonu o obnovi i razvoju grada Vukovara namijenjeni otvaranju novih ili proširenju starih proizvodnih djelatnosti u Vukovaru.

Ugovor su potpisali predsjednica Fonda za obnovu i razvoj Vukovara Diana Galić, predsjednik Uprave Slavonske banke d.d. Osijek Ivan Mihaljević i direktor vinkovačke podružnice Croatia banke Adam Adžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Galić je rekla kako se Fond obvezao da će budućim korisnicima zajmova poslovnih banaka, s kojima je Fond potpisao ili će potpisati ugovore, dodijeliti nepovratnu potporu najviše do milijun kuna i to otplatom ugovorenih kamata za vrijeme počeka te otplatom prvih nekoliko obroka zajma. Uvjeti za odobrenje zajma razlikuju se ovisno o banci, rekla je Galić, dodavši kako će Fond slične ugovore uskoro potpisati i s ostalim bankama u Vukovaru.

´Bit će to poticaj tvrtkama da više ulažu na vukovarsko područje´, ocijenila je, rekavši kako je već prispjelo desetak zahtjeva za sufinanciranje proizvodnih projekata novcem Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara