Potpuno pijan u Zagrebu izletio i zabio se u drugi auto. Evo detalja

Potpuno pijan u Zagrebu izletio i zabio se u drugi auto. Evo detalja
Foto: Borna Filic/PIXSELL

SINOĆ u 20:55 42-godišnjak je pod utjecajem alkohola (3,41 promila) upravljao osobnim automobilom marke Peugeot 307 zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se sjevernim kolnikom Aleje grada Bologne u smjeru zapada, objavila je policija.

U PRVOTNOM NASLOVU KRIVO JE NAVEDENO DA JE OSOBA U DRUGOM AUTOMOBILU BILA PIJANA IAKO JE IMALA 0,15 PROMILA ALKOHOLA. ISPRIČAVAMO SE ZBOG NENAMJERNE POGREŠKE

Dolaskom do 150 metara istočnije od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika, vozilom je prešao ulijevo i naletio na prometni znak Ploča za označavanje prometnog otoka, koji se nalazi na središnjem dijelu razdjelnika južne i sjeverne trake Aleje grada Bologne. Nakon naleta nastavio se kretati dalje u smjeru istoka, prešao na lijevu stranu južne prometne trake Aleje grada Bologne koja je namijenjena za promet vozila iz suprotnog smjera, te naletio na osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (0.15 promila), a koji se kretao navedenom Alejom u smjeru istoka.

Nakon sudara, Peugeot 307 se zarotirao i završio na desnoj traci južnog kolnika Aleje grada Bologne gdje je na njega naletio osobni automobil marke Hyundai ix35 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak, a koji se kretao desnom trakom južnog kolnika Aleje grada Bologne u smjeru zapada.

43-godišnjak je teško ozlijeđen

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 43-godišnji putnik iz Peugeota 307 kojem je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, dok su 39-godišnji vozač BMW-a i 31-godišnji vozač Hyundaija lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u KB-u Sveti duh.

Vozaču Peugeota, 42-godišnjaku pod utjecajem alkohola (3,41 g/kg) privremeno je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati, te je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstava, nakon čega će se provesti kriminalističko istraživanje.

Južna kolnička traka Aleje grada Bologne bila je zatvorena za sav promet od 20:55 do 23:15.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara