Potvrđena optužnica protiv Ivana Đakića

Potvrđena optužnica protiv Ivana Đakića
Foto: Hina

VIROVITIČKI Općinski sud potvrdio je optužnicu koju je podignulo Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici protiv Ivana Đakića.

"Potvrđena je optužnica. Rješenje je već otišlo, čekamo povratnice pa će se formirati spis koji ide sucu na raspored", rekao je za Novu TV Zoran Mandić, glasnogovornik Općinskog suda u Virovitici.

Slika na pravoslavni Božić

Podsjetimo, Ivan Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, na Facebooku je Srbima čestitao Božić jezivom slikom na kojoj, prema svemu sudeći, ustaša drži odrubljenu glavu Srbina. 22-godišnji Đakić je sliku objavio na pravoslavni Božić. Uz odvratnu fotografiju koja, prema onome što se može pronaći na internetu, prikazuje jednog od ustaških koljača iz Jasenovca, sin HDZ-ovog zastupnika je napisao: "Svim 'prijateljima' srbićima sretan božić."

Zbog gnjusne slike koju je objavio, Đakić je uhićen i proveo je noć na policiji. U izjavi nakon puštanja na slobodu za sve je okrivio medije.

"Meni je žao da se to dogodilo, ali svi griješe. Da nisam to ja objavio, da je netko drugi objavio, ne biste vi ni digli prašinu, tako da eto", rekao je Đakić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara