Požeška banka pripojena Podravskoj

POTPISIVANJEM ugovora o pripajanju Požeška banka od 30. lipnja djeluje u sklopu Podravske banke. Spojena banka nastavlja poslovanje pod imenom i vizualnim identitetom Podravske banke.

Spojena banka nastavit će s poslovanjem pod imenom i zaštitnim znakom Podravske banke, a jedinstveni vizualni identitet osigurat će bolju prepoznatljivost banke što je ključan dio strategije rasta i profiliranja Podravske banke kao nacionalne banke.

Pripajanje Požeške banke i njeno uklapanje u sustav Podravske banke provedeno je uz potpuno uvažavanje specifičnosti lokalnog tržišta. U novo spojenoj banci primijenit će se organizacijska struktura Podravske banke, no dio ključnih funkcija bit će upravljački i operativno smješteno u Požegi.

Upravu banke čine Julio Kuruc, predsjednik, i članovi Davorka Jakir i Marijan Marušić. Glavni izvršni direktor i prokurist banke je Moreno Marson, dok je Sanda Fuček Šanjić izvršna direktorica Komercijalnog sektora i prokurist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podravska banka će i nakon spajanja biti strateški orijentirana na podršku razvoju regija u kojima djeluje.

Poslovanje banke bit će tijekom ove godine usmjereno na unutrašnju reorganizaciju i konsolidaciju s ciljem poboljšanja postojećih i ponude novih usluga i proizvoda, daljnjeg unapređenja informatičkog sustava i suvremenih kanala distribucije, a sve u cilju postizanja optimalne konkurentnosti na tržištu.

Nastavljajući širenje postojeće poslovne mreže, planirano je i otvaranje poslovnica u Puli i Sisku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara