predizborni skup HSP-a u osijeku

Predsjednik HSPa i nositelj liste za 4. izbornu jedinicu Anto Đapić pozvao je birače da glasuju "za izbornu listu br. 13, jer se u toj izbornoj jedinici na njoj nalaze ljudi koji su se u ratu i miru dokazali kao istinski domoljubi".

"Članovi HSP-a nisu se ogriješili u pretvorbama, niti sudjelovali u bilo kojim nezakonitim radnjama", kazao je Đapić te posebno naglasio važnost tolerancije i solidarnosti.

"Slavonija i Baranja koja je dala najveći doprinos u ratu danas proživljava teške dane. Hrvatska stranka prava zalaže se za ravnomjeran razvoj svih hrvatskih krajeva", poručio je Đapić na predizbornom skupu u Osijeku na kojem su predstavljeni nositelji liste za 4. izbornu jedinicu.

Slaven Letica, nositelj liste HSP-a u prvoj izbornoj jedinici, kazao je da se došao pokloniti Osijeku i reći Slavonkama i Slavoncima: "Vi ste obranili i oslobodili Hrvatsku i premda vam je danas teško nemojte izgubiti vjeru i nadu, jer izlaza iz teškoća koje nisu male ipak ima".

Dodao je kako se za HSP odlučio jer je to stranka koja "ima sluha za probleme hrvatskog čovjeka i ima viziju hrvatske budućnosti, i koja će postati treća, a možda i druga stranka u Hrvatskom saboru".

Za 18. studenoga kada se obilježava vukovarska tragedija Letica je najavio ponovni odlazak za Svetu Geru, ovog puta u civilnom odijelu, čime želi dati do znanja Slovencima da se tamošnja vojarna koja je na hrvatskom tlu, mora demilitarizirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara