Predizborni skup HSP-a u Sibinju u V. izbornoj jedinici

PRVI na listi u V. izbornoj jedinici Vlado Jukić na današnjem predizbornom skupu Hrvatske stranke prava u Sibinju nedaleko od Slavonskoga Broda ocijenio je kako svoju poziciju grade i povjerenje birača traže ponajprije na svojem radu u Hrvatskom saboru u prošle četiri godine.

Ta stranka smatra kako su stanje u upravi i pravosuđu, mito i korupcija glavne kočnice razvoju gospodarstva i ulasku Hrvatske u Europsku uniju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatramo da se tek nakon reforme i smanjenja državne uprave, te sređivanja stanja u pravosuđu mogu rješavati i druga pitanja. Kao što je poznato, Hrvatska je u mandatu ove vlasti daleko skočila na rang listi zemalja s velikom korumpiranošću i mi držimo da je to najveća zapreka na putu u Europu, a ne neke druge stvari koje neki uporno pokušavaju pripisati tzv. desnici, a najviše HSP-u", kazao je Jukić.

Svojim radom u Saboru HSP je pokazao ozbiljnost i odmjerenost i mislimo da bi to birači trebali prepoznati te nam dati priliku da ono što smo predlagali provedemo u praksu kao stranka na vlasti, rekao je Jukić. Dodao je kako HSP u V. izbornoj jedinici očekuje dva do tri zastupnička mjesta.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara