Kolinda idući tjedan seli ured u Karlovačku županiju, objavila što će tamo raditi

Kolinda idući tjedan seli ured u Karlovačku županiju, objavila što će tamo raditi

Foto: FAH

PREDSJEDNICA Republike Kolinda Grabar-Kitarović će idući tjedan, od 26. do 28. ožujka, izmjestiti svoj Ured u Karlovačku županiju, što će biti četrnaesto izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.

Iz Ureda je u petak priopćeno kako će program posjeta Karlovačkoj županiji predsjednica započeti u ponedjeljak u jutarnjim satima ispred zgrade županije, gdje će zajedno sa županom Damirom Jelićem i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Mandićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave.

Nakon obraćanja nazočnima, predsjednica će u Privremenom uredu u zgradi županije održati radne sastanke s predstavnicima županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima, predstavnicima nacionalnih manjina, udrugama hrvatskih branitelja i predstavnicima Veleučilišta Karlovac, te s udrugama i pojedincima s područja Karlovačke županije.

Objavila raspored

U privremenom Uredu predsjednica Grabar-Kitarović održat će sastanak s ministrom vanjskih poslova Alžirske Narodne Demokratske Republike Abdelkaderom Messahelom, koji se nalazi u službenom posjetu Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istoga dana, predsjednica će posjetiti karlovačku Osnovnu školu "Dragojla Jarnević", gdje će u nastavku projekta "Hrvatska čita" zajedno s djecom čitati ulomke iz djela Ivane Brlić Mažuranić, a potom će posjetiti tvrtku HS Produkt.

Susretom s gospodarstvenicima Karlovačke županije predsjednica će započeti drugi dan boravka u Karlovačkoj županiji. Nakon susreta uslijedit će posjet predsjednice Republike i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga RH Zapovjedništvu Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu. U Gradu Slunju predsjednica će se susresti s građanima, nakon čega će posjetiti općine Rakovicu i Vojnić. U Rakovici će se, osim s predstavnicima općine, susresti i s turističkim djelatnicima županije, a u Vojniću s Hrvatima doseljenima iz Bosne i Hercegovine.

Posljednjeg dana boravka u Karlovačkoj županiji predsjednica će, osim susreta s učenicima i profesorima Gimnazije u Karlovcu, posjetiti općine Lasinja i Generalski Stol te gradove Ozalj, Dugu Resu i Ogulin. U Lasinji će posjetiti Pastoralni centar u župi "Sv. Antuna Padovanskog i BDM Kraljice mučenika", gdje će se sastati s predstavnicima općinske vlasti, svećenstvom i časnim sestrama "Kćeri Srca Isusova" te građanima. Nakon sastanka s predstavnicima gradske vlasti u Ozlju, predsjednica će posjetiti tvrtku Flammifer, u Dugoj Resi tvrtku Aquaestil Plus, a u Ogulinu tvrtku Bjelin.

Boravak u Karlovačkoj županiji predsjednica će završiti susretom s predstavnicima gradske vlasti Grada Ogulina i posjetom Ivaninoj kući bajke, kažu u Uredu predsjednice.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara