Predsjednica stranke Pametno: Zgroženi smo činjenicom da se Kerum vraća na scenu

Predsjednica stranke Pametno: Zgroženi smo činjenicom da se Kerum vraća na scenu
Foto: Pametno

BIVŠI splitski gradonačelnik Željko Kerum vraća se na političku scenu, a svoj povratak potvrdio je u jučerašnjem Otvorenom. 

>> Ušao u sabor ili ne, Kerumu će se ovi izbori isplatiti

Kerumov povratak na scenu komentirala je i predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak.

"Zgroženi smo činjenicom da se na političku scenu opet vraća Željko Kerum, nakon svega što je priuštio našem gradu, državi i ljudima kojima je ostao dužan", komentirala je Puljak najavu bivšeg splitskog gradonačelnika da će se kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Nevjerojatna je činjenica da čovjek s tolikim popisom tvrtki, pa i javnih firmi i institucija kojima je dugovao milijune, a od kojih je mnoge i uništio, ne odgovara za to nadležnim institucijama, već se ponovno vraća u javnost i još jednom prijeti svojim pohodom na sabor“, rekla je Puljak.  

"Folklor skupo plaćamo"

Kako je naglasila, još je nevjerojatnije da je mnogima takav čin i dalje – smiješan.

"Sve ovo izgleda kao dobro režirana predstava vladajuće stranke i gospodina Keruma, kako bi se dodatno poremetili odnosi na desnici, ali to je njihov uobičajeni folklor. Problem je u tome što institucije ove države ne rade svoj posao pa taj folklor mi svi skupa i skupo plaćamo", kazala je predsjednica stranke Pametno.

Dodala je i da se nada da je sada i onim biračima, kojima je uvijek stalo do dobre šale, prestalo biti smiješno i da neće dozvoliti da takvi ljudi ubiru glasove i smiju se u lice svima koji u ovoj državi rade i uredno plaćaju svoje obaveze a da pritom nisu povlašteni ni u kojem pogledu, kao spomenuti gospodin iz Hrvatske građanske stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara