Predsjednički kandidat Bandić poziva Bandića na sučeljavanje

Predsjednički kandidat Bandić poziva Bandića na sučeljavanje
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DARIO JURIČAN, predsjednički kandidat i redatelj koji se nedavno preimenovao u Milan Bandić, pozvao je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na sučeljavanje.

Objavio je to na svojoj Facebook stranici.

"Pozivam Milan Bandića na sučeljavanje i to sada, a ne pred lokalne izbore. Umjesto što u javnosti glumi frajera, zove me 'pikzibnerom' i tvrdi da mu se fućka za mene, a onda potajice radi pritisak na nadležne institucije da mi promijene ime - neka pokaže hrabrost i odgovornost i sučeli se sa mnom, gdje želi i kada želi. Vrijeme je za novu koruptivnu vlast!", napisao je novi Bandić na Facebooku.

Računa na HDZ

Podsjetimo, novi Bandić na izbore namjerava ići s programom koji se temelji na legalizaciji korupcije u Hrvatskoj i proglašenjem Hrvatske kao isključive koruptivne zone u kojoj bi svako korupcijsko djelo bilo potpuno legalno.

"Prvo načelo kojim se Milan Bandić vodi vuče porijeklo još od Franje Tuđmana, a to je da Hrvatska počiva na korupciji. Imam plan i za Pantovčak. Tamo ću postaviti kamere i natjerati članove stranaka da sudjeluju u koruptivnom reality showu koji će svi građani moći gledati", rekao je novi Bandić za Index. U svojoj kandidaturi računa prvenstveno na članove Hrvatske demokratske zajednice.

"Članovi HDZ-a su moja baza, moje izborno tijelo. Ide im na živce da ih se stalno proziva za korupciju i siguran sam da će prepoznati korist od moje namjere da korupcija bude legalna. Nadam se da će se oni, ali i drugi, pridružiti mom koruptivnom stadu", zaključio je novi Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara