Predsjednik Međimurske stranke (MS) D. Grašić na HTV-u predstavio program

Predsjednik Međimurske stranke (MS) Damir Grašić večeras je, predstavljajući na HTVu izborni program, pozvao građane Međimurja da vjeruju u sebe i Međimurje te da daju svoj glas MSu i aktivno rade na dobrobit Međimurja kako bi ono ponovno postalo "mala Švicarska".

S obzirom na to da izborni zakon pogoduje samo velikim strankama, Međimurska stranka u 3. izbornoj jedinici izlazi zajedno sa Zagorskom demokratskom strankom (ZDS) i Hrvatskom strankom prava (HSP), rekao je Grašić, dodavši da očekuju da će u Sabor ući barem jedan njihov kandidat. Prvi na našoj listi je predsjednik ZDS-a Stanko Belin i vjerujem da će dobro zastupati interese Zagorja i Međimurja, rekao je Grašić.

Najavio je da će se Međimurska stranka zalagati za oživljavanje industrijske proizvodnje i građevinarstva, te razvoj poljoprivrede posebice ekološke, povećanje zaposlenosti i plaća. Posebno je istaknuo rješavanje pitanja Roma koji žive u neprimjerenim uvjetima i od socijalne pomoći.

Grašić smatra da bi država trebala Romima besplatno ponuditi napuštena poljoprivredna gospodarstva na područjima od posebne državne skrbi, ali i u drugim krajevima Hrvatske.

(Hina) dm mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara