Predsjednik Mesić primio izaslanstvo Športsko-ribolovnog društva "Punta Rata"

Predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Športskoribolovnog društva "Punta Rata", koje ga je obavijestilo o pripremama za međunarodno športsko udičarsko natjecanje u lovu na tune "Big Game Fishing", priopćio je Odjel za informiranje Ureda predsjednika. L

To natjecanje "Punta Rata" organizira već šestu godinu za redom, ove će se godine održati od 20. do 25. rujna u Jezerima na Murteru, a sudjelovat će, osim domaćih, natjecatelji iz više europskih zemalja te posada iz Južnoafričke Republike.

Predsjednik Mesić pohvalio je nastojanja organizatora i Turističke zajednice da tim športskim događajem potaknu dolazak što većeg broja turista, što je prilika i za razvoj športskog turizma na Murteru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izaslanstvu su bili predsjednik, dopredsjednik i tajnica ŠRD-a "Punta Rata" Marinko Pavlić, Nevio Bilan i Elvina Tomin, načelnik općine Tisno Joso Špegić i direktor Turističke zajednice te općine Nenad Milin. S predsjednikom Mesićem bila je pomoćnica savjetnice za kulturu i šport Ivana Kovačević, kaže se u priopćenju.

(Hina) xpp yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara