Predstavljene investicije Riviere Holding u 2002/03

NA TISKOVNOJ konferenciji održanoj u hotelu Diamant u Poreču, čelni ljudi Riviere Holding prezentirali su podatke o investicijama Riviere Holding u poslovnoj godini 2002/03. Predsjednik Uprave Franco Palma, naglasio je tom prilikom kako je Riviera Holding u spomenutom razdoblju u modernizaciju i rekonstrukciju objekata investirala 60 milijuna kuna.

"U novi ciklus investiranja Riviera Holding je ušla prije dvije godine. Naš glavni cilj je postojeće objekte obogatiti sa što više sadržaja i tako gostu pružiti što kvalitetniji boravak u našim hotelima, apartmanima i kampovima", rekao je g. Palma. 60 milijuna kuna je uloženo u renoviranje vila Lanterna, izgradnju bazena vile Lanterna i Lanterna kampa, parcelaciju i uređenje recepcije Lanternakampa, adaptaciju apartmana Luna dok su najopsežniji radovi izvedeni u sklopu profitnog centra Diamant. Hotel Diamant je tako među prvima u Hrvatskoj dobio wellness centar na moru koji je od danas svečano otvoren za goste hotela, sve goste i stanovnike poreštine.

"Taj centar je trenutačno najkompletniji i najmoderniji u Hrvatskoj. Nema samo bazen, saunu i dvoranu za aerobik već i prostore za relaksaciju uređene u mediteranskom i prašumskom ugođaju, ujedno i jedine u Hrvatskoj", kazala je autorica projekta Melita Matasić-Paić iz projektnog biroa "MM INTERIJERI" iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrat investicije u wellness centar očekuje se u roku od 3 do 8 godina. Profitni centar Diamant dobio je i potpuno rekonstruirane apartmane. U fazi završetka je i investicija u Beauty centar hotela Diamant koji će voditi stručan tim poslovnog partnera. Inače nositelj svih izvedenih projekata je spomenuti projektni biro uz suradnju grupe injženera i projektnih biroa, dok su glavni izvođači radova "Kamgrad"  iz Zagreba i «Istradrvo» iz Poreča sa brojnim kooperantima. Prema riječima predsjednika Uprave Riviere, jedan dio investicije uložen je i u uređenje plaža tako da će Riviera ove godine dobiti dvije Plave zastavice za plaže Brulo i Lanterna.

 U sljedećih četiri do pet godina Riviera će bez obzira na uloženo poslovati kao destinacija od tri zvjezdice. "Iako su neki objekti dignuti na razinu četiri zvjezdice, temeljna odrednica Riviere i dalje ostaje ponuda na nivou tri zvjezdice. Mi smatramo da s većim brojem sadržaja i većom kvalitetom imamo dovoljno prostora za primjerene cijene, a time ćemo utjecati i na priželjkivanu potražnju", naglasio je predsjednik Uprave Riviere Holding Franco Palma.

"Riviera Holding je danas u ponudi otišla dalje od okruženja u kojem posluje", mišljenja je član Uprave Konrad Burchardt. Prema njemu poslovanje na nivou od tri zvjezdice je najbolji izbor jer se u postojećoj kategoriji mogu pružati najbolje usluge što će utjecati na veće zadovoljstvo gosta i na produženje turističke sezone. Riviera će u sljedećih pet godina ciljano investirati, a prioriteti su usmjereni na smještajnu infrastrukturu i to u apartmanska naselja, autokampove i hotele. Investicije u ovoj godini su prvi koraci u tom smjeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara