Prekinut let Croatia Airlinesa: "Po putnicima je kapala voda, a svjetla su gubila kontakt"

Prekinut let Croatia Airlinesa: "Po putnicima je kapala voda, a svjetla su gubila kontakt"

ZRAKOPLOV Croatia Airlinesa koji je jutros poletio prema Munchenu iz zagrebačke Zračne luke vratio se na Pleso pola sata nakon uzlijetanja.

U zračnoj nam je luci potvrđeno kako je let prema Munchenu prekinut "zbog tehničkih problema", te nam je rečeno kako se za detaljnije informacije moramo obratiti Croatia Airlinesu, međutim s njihovom službom za odnose s javnošću do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli stupiti u kontakt.

Našoj se redakciji javio jedan od zabrinutih putnika koji se jutros u 6:30 ukrcao na spomenuti avion. Prema njegovim riječima, nakon ulaska u zrakoplov ATR-42, primijetio je kako iz spremnika za prtljagu u prednjem dijelu zrakoplova po putnicima kapa voda. "Prilikom polijetanja kapanje se dodatno intenziviralo, a neka od svjetala koja se koriste za čitanje i nalaze se iznad sjedišta počela su se gasiti i paliti kao da se gubi kontakt", ispričao nam je putnik koji želi ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pola sata leta putnicima je objašnjeno da je otkazao sustav za odleđivanje i da se zrakoplov vraća u zagrebačku Zračnu luku. "Kvar je očito bio ozbiljniji jer zrakoplov nije osposobljen i let je u potpunosti otkazan, što je mnogima od nas stvorilo velike probleme jer smo u Munchenu morali hvatati konektirajuće letove na koje neki nisu uspjeli stići", poručuje naš čitatelj koji je bio u otkazanom letu Croatia Airlinesa.

P.V.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara