premijer račan u podravkinoj menadžerskoj školi

Premijer Ivica Račan predvečer je u koprivničkom Veleučilištu, u čiju je obnovu i opremanje grad uložio 12 milijuna kuna, posjetio Podravkinu menadžersku akademiju "Pomak".

Račana su s radom te jedinstvene akademije, na kojoj predaju i domaći i strani profesori, upoznali gradonačelnik Zvonimir Mršić, voditelj dr. Darko Tipurić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te predsjednik Uprave Podravke Darko Marinac.

Ivica Račan je, ističući važnost obrazovanja, rekao da je država za ovu godinu podijelila 3500 stipendija, oko 300 menadžera poslat će na poslijediplomski studij, a ulaganja tvrtaka u obrazovanje i znanost imat će porezne olakšice.

Ministar financija Mato Crkvenac održao je predavanje polaznicima akademije o tomu što menadžer, vodeći poslovanje poduzeća, mora znati o makroekonomskom okružju.

U pratnji ministra gospodarstva Ljube Jurčića, koprivničko-križevačkog župana Josipa Friščića i koprivničikoga gradonačelnika Zvonimira Mršića, premijer Račan obišao je i koprivničku poduzetničku zonu te razgovarao s poduzetnicima.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara