Press o turističkoj ponudi Hrvatske: Hrvatska za svačiji džep

Ilustracija: Tea Cimaš/Cropix

BEOGRADSKI Press u najavi za Međunarodni sajam turizma koji će se krajem veljače održati u Beogradu piše kako sve posjetitelje očekuje popust od 10 do 20 posto na turističke aranžmane, a s obzirom da je zemlja partner ove godine Hrvatska, autor je tekst odlučio da naslov teksta bude "Hrvatska za svačiji džep".

Press piše kako predstavnici hrvatskih turističkih agencija kažu da će ove godine ljetna turistička ponuda biti znatno obogaćena ali da će cijene smještaja biti na razini prošlogodišnjih. Dodaju kako će za vrijeme sajma biti osigurani brojni popusti za predsezonske uplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Bulić im je kazao kako se sve više građana Srbije odlučuje za boravak u Hrvatskoj te da je prošle godine bilo 83574 noćenja građana iz Srbije. Bulić dodaje kako je Hrvatska puno investirala u turističku ponudu te da ima 25 hotela s pet zvjezdica i 156 hotela s četiri zvjezdice.

Veleposlanik Hrvatske u Srbiji Željko Kuprešak za Press je rekao kako su dogovorili s JAT Airwaysom da će od lipnja do rujna biti uspostavljene linije Beograd - Dubrovnik te da će se obnoviti i linije prema Puli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara