Prijateljica obitelji čijeg je oca ubila SDP-ovka: "Sve je nestalo u sekundi"

Prijateljica obitelji čijeg je oca ubila SDP-ovka: "Sve je nestalo u sekundi"
Foto: Glas Istre, Facebook

BIO je pravi obiteljski čovjek, a s druge strane vrlo poduzetan i vrijedan, izjavili su za Novi list susjedi o poginulom Igoru Soldatiću.

Podsjetimo, pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić pijana je izazvala nesreću vozeći suprotnim smjerom po Istarskom ipsilonu i frontalno se sudarila s autom u kojem je bio Igor s obitelji.

Cijelo naselje Žrtava fašizma, nakon vijesti da je poginuo njihov susjed i prijatelj Igor Soldatić, ne može sakriti tugu. Otac dječaka koji pohađa niže razrede osnovne škole, zauvijek je otišao. 

"Svaki je dan iz Umaga putovao u Karojbu, gdje je radio kao autolimar u vlastitoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip težio je provoditi slobodno vrijeme s obitelji na izletima, pa su često puta bili na putovanjima i stalno planirali nova. Igor i Tanja su imali još toliko poduzetničkih planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu vjerovati, i nikad se neću pomiriti sa spoznajom kako im je sve to iščeznulo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći", izjavila je za Novi list Sabrina Cvetković, jedna od ponajboljih prijateljica obitelji Soldatić, dodavši u suzama kako je tješi tek saznanje da su majka i dijete zadobili lakše ozljede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara