Priveli osumnjičene za paljevinu policijskog vozila: "Dubrovačka policija opet lovi u mutnom"

Tekst: I. Ćimić
Foto: Admir Buljubašić (Cropix)

POTVRĐENO nam je kako su u dubrovačku policijsku upravu pripadnici interventne policije priveli su muškarca i ženu stare 32 godine, iz Župe Dubrovačke točnije iz Srebrnog i Dubrovnika koje se sumnjiči da su zapalili automobil dubrovačkog inspektora za narkotike.

> Masovna uhićenja u Dubrovniku zbog zapaljenog automobila inspektora

Podsjetimo, sredinom rujna oko 4 sata u ulici Đure Basaričeka u Dubrovniku izgorio je osobni automobil marke Škoda, koji se nalazi u vlasništvu inspektora Odjela za suzbijanje opojnih droga PU dubrovačko-neretvanske Luke Delije, a koji je bio parkiran pred njegovom obiteljskom kućom

Iako policija nije odala inicijale saznajemo kako je riječ o Tomislavu Zucalu, kao i o Ani Perović. Neslužbeno saznajemo kako je prvoosumnjičeni Zucalo dok se Perović sumnjiči da je poticala Zucala na kazneno djelo. Navodno je ovo tek dio šire policijske akcije u suradnji s Ravnateljstvom policije i mogu se očekivati nova privođenja.

Odvjetnik privedene Perović, Dino Hadžiomerović potvrdio nam je u razgovoru za Index, kako se zaista radi o uhićenjima vezanim za zapaljenje osobnog automobila policajca, te da se Perović brani šutnjom. Također, rekao je kako je samo privođenje vrlo nehumano, jer je primjerice Zucalo doveden "kao životinja".

"Riječ je o lažnoj optužbi, jer dubrovačka policija ne može više trpjeti sramotu da već mjesecima ne mogu riješiti slučaj svog kolege. Mislim da opet love u mutnom", rekao je odvjetnik Hadžiomerović za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara