Privremeno se zatvara dio autoceste A1 zbog vježbe u tunelu Mala kapela

Privremeno se zatvara dio autoceste A1 zbog vježbe u tunelu Mala kapela
Foto: WIkimedia

ZBOG izvođenja vježbe u tunelu Mala Kapela na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče od 22 sata do 17. listopada u 6 sati privremeno će se zatvoriti za sav promet dionica između čvorova Ogulin i Brinje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnji pa iz HAK-a vozače mole za strpljenje i upozoravaju ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog radova na GP-u Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan - ŽC2026 - DC3 - stari GP Goričan), a radovi traju do 15. studenoga.

Granični prijelaz Baranjsko Petrovo Selo zatvoren je za građane trećih zemalja.

U prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj - Cres - Rijeka.

Zbog izvođenja građevinskih radova od 1. listopada do 1. lipnja 2020. zatvara se za sav pomorski promet trajektni dio luke Silba (Žalić). Trajekt na liniji 401 Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj do završetka sanacije neće pristajati u luku Silba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara