Proljeće s HNS-om na Trešnjevci

Hrvatska narodna stranka danas je upriličila kulturnozabavni program i druženje s građanima u Parku Stara Trešnjevka pod nazivom "Proljeće s HNSom".

Građanima su se predstavili i kandidati sa zajedničke liste HNS-LS za predstojeće lokalne izbore koju vodi predsjednica HNS-liberalnih demokrata Vesna Pusić, a među kojima su Jozo Radoš, Stipe Tojčić, Morana Paliković Gruden, Alenka Košiša Čičin Šain i drugi.

Vesna Pusić koja se natječe za gradonačelnicu Zagreba poručila je Zagrepčanima da vjeruje u uspjeh svoje "ekipe za Zagreb" i navela da su dosad napravili dosta, ali da im treba podrška kako bi i dalje nastavili razvijati kulturu grada. Dodala je da su upravo HNS-ovi gradski čelnici zaduženi za kulturu Andrea Zlatar i Vladimir Stojsavljević unijeli moderne ideje u gradsku kulturnu politiku.

"Kultura živi u cijelom gradu, a ne samo u HNK-u ili 'Lisinskom'", rekla je Vesna Pusić i napomenula da je upravo u tome ljepota velikog grada. Dodala je da je na inicijativu trešnjevačke podružnice HNS-a već započela obnova pozornice Centra za kulturu Trešnjevka u namjeri da Trešnjevka dobije još jedan svoj teatar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U zabavnom programu za najmlađe sudjelovali su Dječji zbor Bajka i mađioničar Jozo Bozo, a svoje likovno umijeće pokazali su polaznici Likovne radionice Centra za kulturu Trešnjevka.

Stariji Trešnjevčani mogli su u HNS-ovu knjigu žalbe upisati sve svoje zamjerke i prijedloge kako bi Trešnjevka i Zagreb bili što bolji i ljepši.

Izaslanstvo HNS-liberalnih demokrata danas je položilo vijenac kod spomenika braniteljima iz Domovinskog rata u Parku Stara Trešnjevka.

(Hina) xbdj yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara