Pronađeno tijelo koje ide uz glavu ubijenog beogradskog kriminalca

U KARAĐORĐEVOM parku u Beogradu policija je pronašla tijelo Ismaila Tarića čija je glava pronađena prije dva dana na Bulevaru revolucije. Četiri osobe koje se dovode u vezu s monstruoznim ubojstvom su uhićene, javlja Blic.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Senić za Betu je kazao da je tijelo pronađeno u donjem dijelu parka, u blizini Veterinarskog fakulteta. Na istom mjestu pronađene su dvije mačete kojima je izvršen zločin. Senić također tvrdi kako je dio tijela u predjelu nogu izgorio, a cijelo mu je tijelo prekriveno ranama, što sugerira da je mučen prije nego su ga ubili.

Četiri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom s uhićene, a policija i dalje obavlja očevid na mjestu gdje je tijelo pronađeno. Podsjetimo, Smail Tarić iz Malog Zvornika jučer je identificiran putem DNK analize, te je utvrđeno da se radi o 27-godišnjem kriminalcu kojeg policija već dobro poznaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom je rodnom mjestu Tarić posljednji put viđen prije pet dana, dok je s društvom sjedio u kafiću. "Tarić se počeo baviti kriminalom još kao klinac, ali nije visoko kotirao u tim vodama. Nekoliko je puta uhićen zbog krađa, razbojništava, radio je na sitno s drogom, a i vjerojatno ju je i sam povremeno uzimao. Bio je poznat po tučnjavama i nasilničkom ponašanju, a zbog svojih je zločina neko vrijeme bio i u zatvoru. Prepoznatljiv je i po tetovažama koje je imao po cijelom tijelu", tvrdi Blicov izvor koji je blizak istrazi.

Policija istragom pokušava utvrditi tko je srpske medije obavijestio o odsječenoj glavi na Bulevaru revolucije i kakva je točno njegova uloga u zločinu. Stanari obližnje zgrade novinarima i policiji su ispričali kako su vreću u kojoj se glava nalazila uočili još u utorak, ali su mislili da je netko jednostavno bacio smeće pa se nisu na nju obazirali.

J.C.
Foto: Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara