Pronađeno truplo 7-godišnjeg nećaka Jennifer Hudson?

Pronađeno truplo 7-godišnjeg nećaka Jennifer Hudson?

PRIČA o obitelji američke "oskarovke" i pop-pjevačice Jennifer Hudson je, po svemu sudeći, dobila još jedno tragično poglavlje, javlja Chicago Sun Times.

Prije nekoliko sati je u Chicagu u napuštenom terenskom vozilu pronađeno truplo dječaka za kojeg se vjeruje da je Julian King, 7-godišnji nećak Jennifer Hudson koji se vodio kao nestao otkako su u petak navečer u svom domu pronađena trupla njegove 57-godišnjake bake Darnelle Donerson i 29-godišnjeg strica Jasona Kinga.

Policija u pritvoru drži 27-godišnjeg Williama Balfoura, uvjetno puštenog osuđenika koji je, po svemu sudeći, na istoj adresi živio s Julijom Hudson, majkom dječaka i sestrom pjevačice. Vjeruje se kako je motiv zločina svađa oko automobila kojeg je Balfour navodno ukrao i prodao, a na što se Jason žalio na svojoj MySpace stranici. Julia Hudson, sestra pjevačice i majka dječaka, je u vrijeme zločina radila popodnevnu smjenu kao vozačica autobusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jennifer Hudson je odmah nakon tragedije sa Floride došla u Chicago. Ponuđena je nagrada od 100.000 dolara za pronalazak dječaka, a u potragu se uključio i FBI.

D.A.

Foto: Chicago Sun Times

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara