Tko je kriv? Prvi put nakon 1927. Zagreb ostao bez Božićnog sajma na Velesajmu!

Screenshot: Zagrebački velesajam

PO PRVI put od 1927. godine u Zagrebu se neće održati Božićni sajam koji se tradicionalno već 83 godine održavao na Zagrebačkom velesajmu.

Sajam se trebao održavati od 16. do 30. prosinca, a otkazan je u posljednji tren! Kako je za Index potvrdila voditeljica projekta Gordana Uršić, jedan od razloga otkazivanja je taj što se nisu uspjeli dogovoriti niti s jednom lunaparkom. "Čija je krivica, ne bih sada ulazila u to. Svi imaju na svojoj strani nekakve otežavajuće okolnosti, zbog kojih mi kao firma jednostavno nismo mogli postići dogovor. Lunapark, kakav god bio, ipak donese određene novce koje mi zatim ulažemo", kazala nam je Uršić.

"Došlo je do problema, jedan je vukao drugi, i kada nam je postalo jasno da od toga neće biti ništa, jedino što smo mogli napraviti je otkazati", komentirala je razočarana Uršić.

"Ovo je velika šteta. Ove godine je ispalo tako kako je ispalo, nadam se da ćemo iduće godine imati sajam", zaključila je Uršić.

Božićni sajam svake je godine privlačio veliki broj posjetitelja, u popodnevnim satima svakoga dana te vikendima nastupali su brojni izvođači, a mnogi posjetitelji su uživali u ludorijama u lunaparku. No, ove godine Zagrepčani će morati zabavu potražiti drugdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara