Muškarac koji je prije 7 godina pucao djevojci u glavu pobjegao s psihijatrije na Rabu

Muškarac koji je prije 7 godina pucao djevojci u glavu pobjegao s psihijatrije na Rabu

Foto: nestali.hr

POLICIJA traga za Dragom Babićem čiji je nestanak prijavljen 22. lipnja 2016. godine, a zadnji put je viđen u mjestu  Kampor na otoku Rabu. Pobjegao je iz Psihijatrijske ustanove na Rabu i gubi mu se svaki trag.

Radi se o muškarcu koji je prije sedam godina pokušao ubiti 19-godišnju Anitu Šalov. Pucao joj je u glavu, ali nikada mu nije suđeno jer je sud zaključio da je "procesno nesposoban". 

Nestali Drago Babić rođen je 6. studenoga 1953. godine u Tesliću, Bosna i Hercegovina. Srednje je tjelesne građe, prosijed i ima kestenjaste oči. Riječ je o teže pokretnoj osobi, koja teže govori, a u trenutku nestanka imao je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice, priopćili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako dosadašnja potraga za nestalim Dragom Babićem nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli pomoć građana ukoliko raspolažu korisnim informacijama o tome gdje bi se nestali mogao nalaziti ili imaju druga korisna saznanja koja bi pomogla da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr.

Isto tako na profilu nestale osobe Drage Babića, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom.

Građani sve korisna saznanja mogu dojaviti anonimno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara