Pukao brak HDZ-a i Liste Velog mista: Nismo mi ni bili na vlasti u Splitu

Pukao brak HDZ-a i Liste Velog mista: Nismo mi ni bili na vlasti u Splitu

LISTA VELOG MISTA nakon tri godine dijeljenja političke postelje sa HDZ-om danas je ustala i raskinula odnose s tom strankom, tako da je Split pola godine uoči izbora ostao bez vlasti.

Samoprozvana stranka poduzetnika koalirala je s HDZ-om 2005. godine. Na današnjoj su  konferenciji za novinare objavili kako su shvatili, da se cijelo ovo vrijeme dok su bili na vlasti na projektima koje su obećavali Splićanima uopće ne radi. Željko Jerkov, predsjednik Gradskog vijeća tvrdi da čak ni nisu bili na vlasti.

"Nismo ni bili na vlasti u gradu, već smo je odmah na početku prepustili HDZ-u i tri i pol godine gledali kako se projekti ne realiziraju", rekao je Jerkov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dali smo im podršku za konkretne stvari, no ne vidimo ih. Naš cilj je bio da se započeti projekti završe u mandatu ili da se barem pokrenu, a to nije učinjeno",  pojasnio je "poduzetnik" Silvano Bralić.

Lista Velog mista povlači i sve svoje predstavnike iz Nadzornih odbora i Upravnih odbora svih gradskih poduzeća u gradu Splitu, a obećavaju da neće koketirati ni sa HDZ-om ni sa SDP-om u ovo predizborno vrijeme, kao što u Skupštini, istaknuli su, neće biti ni vlast ni opozicija.

A.B.
Foto: Split.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara