Puljak: Trebala se dogoditi kataklizma da se otkrije da poduzetnici jedva dišu

Puljak: Trebala se dogoditi kataklizma da se otkrije da poduzetnici jedva dišu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

MARIJANA Puljak iz stranke Pametno na svom je Facebooku konstatirala kako se trebala dogoditi svjetska kataklizma da bi se otkrilo da poduzetnici u Hrvatskoj jedva dišu.

"Lekcije koje Hrvatska uči težim putem", počela je Puljak svoju objavu.

"Trebala je svjetska kataklizma da se otkrije kako poduzetnici u Hrvatskoj jedva dišu pritisnuti nemogućim porezima i stotinama nameta, milijunima birokratskih zavrzlama, besmislenim procesima i procedurama, kako je država nasjeckana u 556!!! gradova i općina, kako korupcija caruje, a transparentnost svih podataka je ubija, kako se ipak mogu rezati troškovi, kako ne treba sve pečatirati, postoji i web obrazac, postoje i video konferencije i mailovi, kako nam trebaju sposobni, a ne podobni, kako reforma nije samo riječ za predizborni slogan nego nasušna potreba...", piše Puljak.

"Možda će Hrvatska nakon ovog virusa naučiti slušati i birati one koji vam govore pravu istinu umjesto ugodnih laži", napisala je Puljak.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara