PUZ: U protekla 24 sata četvero mrtvih u prometu, tri razbojstva, tri krađe...

NA ZAGREBAČKOM području u protekla 24 sata četiri su osobe poginule u prometnim nesrećama, dogodila su se tri razbojstva, dva pokušaja razbojstva, jedna drska krađa, dvije krađe osobnih automobila i jedna krađa teretnog vozila, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

U akciji nadzora vozača u noći s 24. na 25. travnja (subota na nedjelju) policija je utvrdila 99 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 121 prekršaj prekoračenja brzine, 33 prekršaja vožnje tehnički neispravnim vozilom, 143 prekršaja zbog nevezivanja sigurnosnim pojasom te devet prekršaja mopedista i motociklista.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros u 8,33 sata ispred diskokluba "Sokol" na Mažuranićevom trgu 21-ogodišnji Danijel V. i 19-ogodišnji Ivan Š. najprije su se verbalno sukobili, a zatim i potukli sa skupinom u kojoj su bila petorica ili šestorica nepoznatih mladića. Nepoznati mladići pobjegli su u starijemu crvenom BMW-u bez registarskih oznaka, a Danijel i Ivan lakše su ozlijeđeni te im je pomoć pružena u Traumatološkoj klinici. Nepoznati mladići došli su BMW-om čak pred Traumatološku kliniku kako bi se i dalje obračunavali s ozlijeđenim Danijelom i Ivanom, ali kad je policija došla pred bolnicu, više ih nije bilo.

Jučer u 19,30 sati na području Medveščaka, u stanu u Ulici kneza Mislava 13, 29-ogodišnji Gordan P. je pri čišćenju sobe pronašao vježbovni metak (M 65) za bestrzajni top, te je njime dva-tri puta udario po pomičnom držaču prozorskog krila. Metak je eksplodirao i Gordanu je teško ranjena desna šaka, a ostao je bez jednog prsta. U trenutku nesreće u sobi je s Gordanom bio njegov otac Vlatko, ali on nije ranjen.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara