PUZ: Zbog brze vožnje poginuo vozač; pronađene 44 krivotvorine američkih dolara

POLICIJSKA uprava zagrebačka izvijestila je danas o prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula, o pronalasku krivotvorenih novčanica od 20 američkih dolara, te o razbojstvima nad djecom i maloljetničkom nasilju.

Noćas je na zagrebačkoj obilaznici poginuo hrvatski državljanin (1961.) u automobilu talijanskih registarskih oznaka kad je, zbog neprilagođene brzine, naletio na bugarski kamion, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Zagrebačka policija je izvijestila da je, na dojavu iz poslovnice Hypo banke na Trgu bana Jelačiča privela jučer Gorana R. (1958.) kod kojeg je pronađeno 44 krivotvorene novčanice od 20 američkih dolara. Kriminalistička obrada se provodi dalje, jer je policija kod Gorana pronašla i veću količinu zlatnog nakita i ručnih satova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila i da je tijekom jučerašnjeg dana bilo više kaznenih djela u kojima su sudjelovali i u kojima su oštećeni maloljetnici.

U Vlaškoj ulici jučer oko 16.30 sati dvojica nepoznatih počinitelja oteli su manju količinu novca djeci (rođenoj 1991. i 1993.); u Tkalčićevoj ulici oko 19 sati, dvojica nepoznatih razbojnika su oteli novac i mobitele maloljetnicima (rođenim 1988 i 1989.), a u Draškovićevoj ulici su oko 21 sat, prijeteći nožem, dvojica razbojnika 15-godišnjaku uzeli novac i mobitel, oštetivši ga za oko sedam tisuća kuna.

Policija je također izvjestila da je spriječila tučnjavu dviju suprotstavljenih skupina od ukupno 20-ak maloljetnih mladića ispred Instituta Ruđer Bošković, Bijenička bb. Nakon dojave da se sprema masovna tučnjava, uputili su tamo, oko 22 sata, dva odreda interventne policije. Mladići su se razbježali, ali je policija privela 16-oricu, koji su tijekom noći, uz nazočnost roditelja, pušteni kući. Kod dvojice su pronađeni skalpeli, a kod jednog bokser ručne izrade u obliku velikog ventila, izvijestila je zagrebačka policija.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara