Radnicima Podravke 1000 kuna nagrade za izvrsne poslovne rezultate

Radnicima Podravke 1000 kuna nagrade za izvrsne poslovne rezultate
Foto: Marko Jurinec/Pixsell

UPRAVA Podravke d.d. donijela je odluku o isplati nagrade radnicima Podravke d.d. za povijesno dobre poslovne rezultate u protekloj godini i nastavak uspješnog poslovanja ostvarenjem iznad planskih rezultata u ovoj godini. Radnicima će se, sukladno odluci Uprave, isplatiti nagrada u neto iznosu od 1000 kuna.

Kako su priopćili iz Podravke, tvrtka je u 2018. godini ostvarila zacrtane poslovne ciljeve te dodatno poboljšala materijalna prava radnika, za što je izdvojeno 30 milijuna kuna. "Tako su već od 1. listopada 2018. godine radnicima s najnižim primanjima ista povećana za oko 1.000 kuna neto, a od početka ove godine primjenjuju se za sve radnike Podravke i druge mjere sukladno novom Kolektivnom ugovoru, poput povećanja osnovice plaće i fiksnog dodatka, uplate štednje u 3. mirovinski stup, povećanja jubilarne nagrade te povećanja uskrsnice", kažu iz Podravke.

"Poslovna 2018. godina jedna je od najboljih u dugogodišnjoj Podravkinoj povijesti  u kojoj smo izvrsnošću u svim poslovnim segmentima i trudom naših radnika ostvarili povijesno dobre poslovne rezultate. Zahvaljujući njima, ovaj trend nastavljen je i u ovoj godini.

Važno nam je što smo našim radnicima nakon dugo vremena omogućili bolje radne i materijalne uvjete, te ih nagradili i za iskazanu lojalnost našoj kompaniji. Zadovoljan i motiviran radnik ključ je rasta i razvoja kompanije te ćemo nastaviti ulaganja u daljnje poboljšanje njihovog statusa i materijalnih prava", komentirao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara