Radnička fronta organizira prosvjed protiv Karamarka: "On je plaćenik MOL-a spreman izdati Inu"

Radnička fronta organizira prosvjed protiv Karamarka: "On je plaćenik MOL-a spreman izdati Inu"

Foto: Hina

RADNIČKA fronta 15. lipnja organizira prosvjed na Markovu trgu, a glavni cilj prosvjeda je ostavka Tomislava Karamarka zbog njegove umiješanosti u Aferu konzultantica. Upravo tih dana pada i krajnji rok da se u Saboru održi glasanje o povjerenju potpredsjedniku Vlade, a što je zatražio SDP.

"Do 18. 6. mora se, prema zakonu, održati glasanje o povjerenju Tomislavu Karamarku kao članu Vlade. Većina javnosti misli da Karamarko treba otići s položaja jer je iz aviona očito da je riječ o plaćeniku MOL-a, koji je bio spreman, kako bi to rekao njegov uzor, za šačicu "Judinih škuda" do kraja prodati nacionalnu naftnu kompaniju. Osim toga, Karamarko je također i glavni motor Vlade koja nam je donijela neofašizaciju društva, udar na medije, privatizacijski val, potpuno urušavanje javnog zdravstva te fundamentalistički napad na obrazovanje. Vrijeme je da odstupi, kao i čitava Vlada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prosvjed se organizira neposredno prije vjerojatnog datuma glasanja u Saboru kao dio javnog pritiska na zastupnike da izglasaju micanje Tomislava Karamarka iz Vlade te time, najvjerojatnije, i rušenje ove ultranazadne i protunarodne vlasti. Ne smijemo dopustiti da se ovakva bitna tema prepusti samo političarima u Saboru - moramo izravno reći svoje mišljenje i stvoriti atmosferu u kojoj nikome, osim HDZ-ovim plaćenicima, neće pasti na pamet da takvog čovjeka ostavi u Vladi.

Recimo NE Karamarku, recimo NE Vladi, recimo ne štetnoj i nazadnoj politici Vlade", napisali su u opisu događaja na Facebooku iz Radničke fronte.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara