Radovan Karadžić najpoznatiji i najbogatiji bjegunac - Monitor

RADOVAN KARADŽIĆ ne samo što je najpoznatiji haški bjegunac već je, po svemu sudeći, i najbogatiji ratni profiter, čije se bogatstvo mjeri milijunima zelenih novčanica, piše u najnovijem broju crnogorski tjednik "Monitor" prenoseći izjavu bivšeg čelnika bosanskih Srba Milorada Dodika.

"Postoji dokument o tome da je Radovan Karadžić u proljeće 1997. godine u torbi iz Banje Luke odnio 36 milijuna maraka. Prvo je iz trezora Narodne banke RS uzeo apoene u vrijednosti od 28 milijuna maraka, a drugom prilikom još osam", tvrdi lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata i nekadašnji premijer Republike Srpske Dodik za crnogorski tjednik.

List dodaje da se Karadžić financijski do kraja života zbrinuo bez obzira da li će se uskoro naći iza vrata Sheveningena, ili će se uspješno kriti još narednih desetak godina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovanov sin Aleksandar, zvan Saša, ima privatnu tvrtku na Palama, kćerka Sonja radio postaju, supruga Ljiljana privatnu liječničku ordinaciju. Reklo bi se - dobro žive, zaključuje "Monitor".


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara