Ravnatelj RTS-a Tijanić šakom u glavu udario "provokatora"

RAVNATELJ Radio televizije Srbije Aleksandar Tijanić jučer je šakom u glavu udario Miloša Lukovića iz LDS-a, kad su se obojica našla na suđenju direktorici Jukoma, Biljani Kovačević-Vučo.

Kako prenosi Blic, Tijanić tvrdi da ga je mladić psovao i vrijeđao, a nakon što je ovaj zamahnuo rukom, Tijanić ga je udario šakom u glavu. Luković, koji je ujedno član Liberalno demokratske partije, tvrdi da nije mogao odoljeti kad je pri izlasku iz WC-a na hodniku ugledao Aleksandra Tijanića u društvu odvjetnika.

"Kroz glavu su mi prošle sve one njegove priče kojima je vrijeđao pokojnog premijera Zorana Đinđića. Prolazeći kraj njega dobacio sam mu: 'Stidi se', na što me je udario šakom u glavu", kazao je Luković.

"Samoobrana" zbog riječi "stidi se"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Tijanić i dalje tvrdi kako je bila riječ o samoobrani, a u nastavku suđenja tražio je da ga zaštiti sudska straža te da iz sudnice izbaci 27-godišnjeg Lukovića.

Inače, Tijanić se nalazio na sudu jer je tužio Biljanu Kovačević-Vučo, koja je izdala publikaciju "Slučaj službenika Aleksandra Tijanića" zbog klevete i uvrede.

"On je udario dečka koji mu je rekao: 'Stidi se'. Problem je što se to ne događa prvi put i što bi svuda u svijetu Tijanić bio gonjen zbog nasilničkog ponašanja. To je sve užasna bahatost. Je li  koristio šaku ili šamar, skoro je svejedno. Tužitelj bi morao reagirati bez prijave mladića. Mi smo i objavili tu knjigu da bismo pokazali kako on ne može biti direktor RTS-a, ali se nismo nadali da će i on, tako često, sam to dokazivati", izjavila je za Blic Biljana Kovačević-Vučo.

J.M.
Foto: Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara