Razbijen lanac narkomafije: U BiH palo 30 dilera

Razbijen lanac narkomafije: U BiH palo 30 dilera

ilustracija: Shutterstock

PRIPADNICI više policijskih agencija uhitili su 30 osoba te pretresli 58 lokacija u jednoj od najvećih akciji razbijanja lanca trgovaca drogom u više dijelova Bosne i Hercegovine.

Kako je priopćeno iz Federalne uprave policije (FUP) , u rezultatu višemjesečne akcije "Mreža" u srijedu rano ujutro policijski timovi su počeli istodobne pretrese na 51 lokaciji na području Zeničko-dobojske županije, na četiri lokacije na području Srednjobosanske županije i dvije lokacije na području Trebinja. U akciji sudjeluje čak 450 policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Navodi se da je uhićeno 30 osoba, a da se traga za još petoricom koji se kao organizirana kriminalna skupina sumnjiče za ukupno 499 kaznenih djela.

U dosadašnjoj istrazi pronađeno je i zaplijenjeno 50 pojedinačnih isporuka opojnih droga. Također je pronađen i zaplijenjen 1,1 kilogram opojnih droga, veća količina tableta s psihoaktivnim komponentama te više komada naoružanja, streljiva i drugih  dokaznih materijala.

Nakon privođenja uhićeni će biti isipitani u policiji nakon čega će o određivanju pritvora odlučiti dežurni državni odvjetnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara