Razriješen Krstičevićev pomoćnik, sam je to tražio

Razriješen Krstičevićev pomoćnik, sam je to tražio
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

VLADA je danas na zatvorenom dijelu sjednice razriješila dužnosti pomoćnika ministra obrane Petra Mihatova na njegov zahtjev.

Iz vlade su priopćili kako je državna službenica Dunja Bujan ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za obrambenu politiku u Ministarstvu obrane do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci, s danom 20. studenog.

Razriješen je dosadašnji član Upravnoga vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Zoran Piličić, a novim je članom kao predstavnik Ministarstva obrane imenovan Anto Zelić.

Vlada je razriješila i dosadašnjeg člana Povjerenstva za osobe s invaliditetom Dražena Opalića. Novom je članicom, kao predstavnica Ministarstva financija, imenovana Jasna Prepeljanić.

Državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva Tomislava Dulibića vlada je imenovala svojim predstavnikom u postupku mirenja u kolektivnom radnom sporu s Hrvatskim sindikatom sanitetskog prijevoza.

Na zatvorenom dijelu sjednice usvojeno je Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih investicijskih i strukturnih fondova u Hrvatskoj, kao i Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za ovu godinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara